Tjenester Arnaklinikken tilbyr

COACHING OG LIVSVEILEDNING

Jeg jobber ut i fra en filosofi om at vi alle har de ressursene vi trenger for å løse våre utfordringer. Tidvis kan man trenge hjelp til å hente disse frem, og få en oversikt over situasjoner man står fast i. Gamle mønster og trosystemer som ikke lenger tjener oss og som hindrer oss i å utfolde oss naturlig i livet. Jeg hjelper deg når du står i slike prosesser og bruker ulike verktøy og metoder som redskap.

 

 
HEALING

Å oppsøke en healer eller energiarbeider, vil være gunstig når man står fast i livet, er stresset, har vondt i kroppen, når man går i ring og ikke finner løsninger, sliter med for mye tenking og urealistiske høye krav til seg selv o.s.v.
Healing kan hjelpe deg til å håndtere gamle mønstre og temaer som du er klar for å gå inn i, løse opp og gi slipp på. Healing er også en effektivt måte å håndtere mentalt stress og uro på. Som energiarbeider vil jeg under en behandling også jorde deg. Å få jording betyr at du vil føle at du kommer tilbake i kroppen din og du kan kjenne indre ro og harmoni.
Det er også kunder som booker en time for å få "spa-healing" som ønsker seg en time-out og nyte den behagelige følelsen og overskuddet en healingtime kan gi.

 
TRADISJONELL TAROT READING

Flere og flere oppdager hvor nyttig og givende en konsultasjon med klarsyn kan være. Jeg har kunder fra alle samfunnslag og yrker. Jeg formidler det jeg ser og ofte belyser jeg situasjoner som gjør veien litt lettere. Når jeg tuner meg inn kan jeg få informasjon på ulike måter.  Har du spørsmål klar på forhånd så får du mye mer ut av en reading. Min spesialitet er relasjoner av alle slag både av privat og foretningsmessig karakter. Samt personlig og spirituell utvikling.

 

NB! Spørsmål om helse eller sykdom går jeg ikke inn på.

 

Du må ha fylt 18 år for å bruke denne tjenesten.

 

 
HUSRENSING

Med rensing av hus får man bort paranormal aktivitet på en effektiv måte. En del opplever at deres hjem har tunge energier og dersom man er sensitiv for energier generelt så kan tunge energier gjøre at man kan slite med trøtthet, dårlig konsentrasjon, man miste gnisten helt enkelt og man kan føle seg nedstemt og kraftløs uten grunn. Ofte har huset/leiligheten en historie som skaper et "avtrykk" energimessig og dette er det sensitive mennesker føler på seg.

NB! Bor du langt unna så må du gjerne booke en husrensing på distanse. Se bookingsiden her  

 

FJERNHEALING

For deg som ikke har anledning til å besøke klinikken tilbyr jeg healing på distanse. ​​En slik behandling utføres ved at vi avtaler et tidspunkt for når behandlingen skal skje. Jeg anbefaler at du slår av telefoner, datamaskiner o.l. før behandlingen starter. Tenn gjerne et lys og finn en behagelig stilling å ligge i. Energien går dit den skal og arbeider med det du trenger hjelp til. Ta gjerne kontakt via mail for nærmere avtale. Velkommen

 

NB! For arbeidsledige og uføre har Arnaklinikken egen pris på alle tjenester.

Velkommen!

  Lost

Ja

Usikker

Villspor

Nei

Ny start

Uro

Lykke

Frykt
HÅP

Hva nå?

Behandlinger ved Arnaklinikken erstatter ikke ordinær behandling i offentlig helsevesen, men er ment som et supplement.

Taushetsplikt

Loven gir  utøvere av alternativ behandling taushetsplikt (lovens § 4, som i lov om helsepersonell fra 1999, jf §§ 21 til 25) Alternative behandlere har like strenge krav for å behandle alle opplysninger på like linje som helsepersonell.

Arnaklinikken forholder seg til Alternativ behandlingsloven. Informasjon om denne loven finner du på Lovdata sine sider eller ved å

klikke ...........

VEILEDNING OVER TELEFON

 
MINE PRISER MED VIPPS
Prisen er inkl. mva
  • 20 min. samtale  kr 500,-
  • 30 min. samtale  kr 650,-
  • 45 min. samtale  kr 950,-
  • 60  min samtale  kr 1250,-

70204

Denne tjenesten er for deg som ønsker veiledning/reading over telefon. Send en sms til 93022550 for å avtale en tid som passer.
Du vippser beløpet på forhånd.
Velkommen!

Du er besøkende nr:

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon