Bedriftspakke

Firmagaver til Ansatte


Er du på utkikk etter en firmagave? Alle liker å bli satt pris på. Det er fint å kunne gi en oppmerksomhet til ansatte, men ikke alltid like enkelt å finne ut hva som passer å gi bort. Det hjelper vi deg gjerne med.
Hos oss kan du finne firmagaver som vil gi en boost i dagliglivet.  Vi har spesialisert oss på firmagaver som skal gi en positiv opplevelse i hverdagen og her kan du velge blant flere ulike gaver som dine ansatte sent vil glemme.

Du kan bestille alt fra healing, coaching, livsveildning eller tradisjonell tarot reading. Hos meg får du det lille ekstra av service som vil hjelpe deg når du skal gi firmagaver med omtanke.
Å gi gaver til ansatte er med på å vise at du bryr deg om dem. Her kan du finne noe for enhver. Kanskje du vil sette sammen litt av alt?

Vi er opptatt av at kvaliteten på det vi leverer skal være tilfredstillende. Du skal være trygg på at du får akkurat den løsningen som du vil ha.

Er dette noe for deg? Kontakt Arnaklinikken her for en nærmere avtale og priser.

Grense på skattefrie gaver
Grensen for skattefrie gaver ligger i dag på 1000 kroner. Dette betyr at du kan kjøpe firmagaver til dine ansatte for 1000 kroner uten at du må skatte av det.
Dette er avgjørende for at firmagaven regnes som skattefri:
Alle ansatte får gaven

Du kan gi gavekort som firmagave så lenge det ikke kan veksles inn i kontanter.
Gaven kan ikke koste mer enn 1000 kroner.

Du er besøkende nr:

  • Hvit Instagram Ikon
  • Hvit Facebook Ikon